Alle technische ontwikkelingen van deze tijd

We leven natuurlijk in een tijd waarin er ontzettend veel ontwikkeling is. Niet alleen in de mens, maar ook op gebied van technische ontwikkelingen. Denk aan alle apparatuur waar we nu mee leven. Vroeger was dit natuurlijk totaal niet aan de orde maar de millennials zitten vol in deze groei en groeien daardoor ook mee. De millennials zijn de generatie die zo meteen aan top staan, omdat we zo goed mee kunnen groeien in deze tijd. Wij delen vandaag in deze blog wat leuke technische ontwikkelingen van deze tijd!

Google Home

Google Home kan je vast niet ontgaan zijn. Dit is een apparaatje die je in je hui kunt ophangen of kunt neerzetten en die een hele hoop voor jou kan doen. Het enige wat je hoeft te doen, is ernaar vragen. Dit klinkt misschien heel raar, maar het is eigenlijk een klein robotje die door middel van instellingen ontzettend veel voor je kan doen. Denk aan de lampen aandoen, muziek opzetten, temperatuur voorlezen, mopjes vertellen, ga zo maar door. Dit is een technisch snufje waar ontzettend veel mensen al gebruik van maken. Het begon in Amerika onder een andere naam, maar kwam al ontzettend snel door Google ook in Nederland en genoeg andere landen. 

Software

Iets wat altijd voortdurend ontwikkelt blijft worden, is software. Denk aan een update voor je iPhone. Dat kan zo 1x in de maand voorkomen. Het is zelfs zo dat je telefoon op een gegeven moment te oud wordt voor de software waardoor je niet meer door kunt updaten. Zo zie je maar ook hoe belangrijk software is. Het zorgt ervoor dat je hele telefoon en computer blijft functioneren. Software is een begrip wat je makkelijk kan koppen aan ontwikkeling, juist omdat dit altijd ontwikkelt kan blijven worden. Sap implementatie is hier ook een goed voorbeeld van. Implementatie is een invoering van een verandering of een ontwikkeling. 

Duurzaamheid

Dan een iets serieuzer onderwerp: duurzaamheid. Ook duurzaamheid is een ontzettend belangrijke ontwikkeling van deze tijd. Denk aan slow fashion. We leven nu in een tijd dat een stuk meer mensen gaan inzien hoe belangrijk dit eigenlijk is. En hoe meer mensen dit zich beseffen, hoe makkelijker het wordt om actie te ondernemen. Je ziet dit onderwerp steeds vaker in het nieuws. Ook zie je hoe mensen hier dagelijks mee bezig zijn en zich uitspreken over dit onderwerp. Er wordt veel over gediscussieerd en dat zorgt ervoor dat er nieuwe meningen de wereld in worden gebracht. Het wordt bespreekbaar gemaakt!