Altijd netjes de dozen sluiten

Dozensluiter

Als mens is het onmogelijk om gedurende de werkdag dezelfde kwaliteit te leveren, vermoeidheid en motivatie spelen hierbij een grote rol. Als bedrijf verwacht je dit wel van je medewerkers, mede omdat je de klanten stabiele kwaliteit wilt leveren en niet de ene keer beter als de andere. Je wilt je producten perfect verpakt hebben in een doos, of het er nu 2 of 1200 zijn. Door gebruik te maken van een dozensluiter, heb je van de eerste tot de laatste doos altijd dezelfde kwaliteit. 

Dozensluiter

Elk formaat is mogelijk

Producten zijn niet altijd van hetzelfde formaat, het is daarom niet vreemd dat je een product optimaal wilt verpakken met een doos van het goede formaat. Een dozensluiter heeft er geen enkel probleem mee om dozen te sluiten van verschillende formaten, ze zijn vaak zo ingericht dat het eenvoudig is om snel over te schakelen naar een ander formaat doos om te sluiten. In de meeste gevallen is dit eenvoudig in te stellen, omdat er ook veel aandacht is besteed aan het instellen en werken met de machine.

Bepalende factoren

De combinatie van het aantal dozen, en het formaat wat er moet worden verwerkt bij de dozen is een bepalende factor voor de keuze van een dozensluiter. Gelukkig kun je bij pacomaeurope.com ook terecht voor een machine die geheel naar je wensen is samengesteld, op deze manier werk je prettig en doet de machine exact wat deze moet doen. Of je nu een standaard model nodig hebt voor dozen te sluiten, of een unieke machine met allemaal extra functies bij Pacomaeurope is het mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *