Een koffiebar op locatie voor je bruiloft of evenement?

Of je nu 's ochtends wakker wordt, tussen de middag zin hebt of 's avonds, een goede kop koffie is onmisbaar. Veel mensen drinken meerdere kopjes koffie per dag en ik ben hier zelf ook helemaal weg van. Zowel op mijn bruiloft als op een zakelijk evenement dat ik mocht organiseren heb ik ervoor gekozen om een koffiebar op locatie te laten bezorgen. Ik heb gemerkt dat veel gasten en bezoekers hier heel erg van genoten en daarom wil ik er graag het een en ander over vertellen. Wist je bijvoorbeeld dat je een koffiebar op locatie, inclusief barista inhuren kunt? Zo hoef jij zelf niks meer te doen en wordt alles voor je uit handen genomen. Ik heb altijd veel plezier gehad van de barista inhuren en het lijkt mij leuk om een aantal voordelen te bespreken! Lees je mee?

De voordelen van een koffiebar op locatie

Veel mensen vroegen mij achteraf waar ik de koffiebar op locatie had besteld. Ze waren ontzettend enthousiast en ik merkte dat ze er echt van hadden genoten. Bij een koffiebar op locatie ben je er zeker van dat je de heerlijkste koffie voorgeschoteld krijgt. Vaak kun je een barista inhuren bij de koffiebar zodat je niet alles zelf hoeft klaar te maken. Ik heb gekozen voor een koffiebar op locatie die ik zelf uit mocht kiezen. Zo is het vaak mogelijk om zelf je bar uit te kiezen in de afmetingen en het materiaal dat je prefereert. Een barista inhuren is mij ook zeer goed bevallen. Ze maken de lekkerste latte art en zijn allemaal gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je de heerlijkste koffie kunt bieden aan jouw gasten en zelf je handen vrijhoudt. Handig wanneer je in gesprek wil met je gasten of bezoekers bijvoorbeeld. 

Mijn persoonlijke ervaring op het evenement

Ik koos er ook nog voor om een speciaal koffiemenu te laten samenstellen. Hierdoor kon ik zelf meedenken met de namen die de koffies kregen en ik vond dit ontzettend leuk. Op je bruiloft kun je bijvoorbeeld kiezen voor namen van het bruidspaar, terwijl je op een zakelijk evenement je klanten of eigen bedrijf kunt uitlichten. Bij het huren van een koffiebar op locatie kun je op deze manier dus veel meer bestellen of huren dan alleen de bar zelf. Vaak is het zo dat je ook alle koffiebenodigdheden zoals bekertjes, servetjes, roerstaafjes etc. erbij kunt kopen. Dit hele concept maak je natuurlijk af door een barista in te huren die jouw gasten optimaal vermaakt. Zo krijgen gasten te horen waar de koffie vandaan komt, hoe je deze het best kunt drinken en ook zorgt een barista inhuren ervoor dat je tijd kunt besteden aan de mensen. Ik heb dus een zeer goede ervaring van een koffiebar op locatie en door het inhuren van een gecertificeerde barista weet je helemaal zeker dat jouw gasten zullen genieten!