Cisco biedt hulp bij het opzetten van veilige netwerken

Cisco

Het opzetten van een netwerk wordt makkelijker, wanneer u voor de producten van Cisco kiest! Al jaren wordt dit bedrijf als een gerenommeerd aanbieder van kwalitatief goede hardware voor het opzetten van netwerken beschouwd. Niet alleen voor particulieren kunnen de routers en bijvoorbeeld versterkers van Cisco goed van pas komen. Ook binnen bedrijfspanden worden deze producten regelmatig ingezet om een betrouwbare verbinding op te bouwen.

Nu de AVG wet van kracht is, wordt het voor bedrijven steeds belangrijk om een veilig netwerk te gebruiken. Wanneer hackers toegang kunnen krijgen tot de data van uw organisatie kan dit vergaande gevolgen hebben. Niet alleen voor de naam van uw organisatie, maar zeker ook voor uw financiële situatie!

Netwerk

Betrouwbaarheid maakt Cisco populair onder klanten

Betrouwbaarheid wordt vaak als belangrijkste reden genoemd om voor de producten van Cisco te kiezen. Daarbij is ook het brede aanbod van Cisco een reden om het assortiment van dit bedrijf eens nader te bekijken. Zo kunt u niet alleen voor routers bij deze partij terecht, maar bijvoorbeeld ook voor ethernetswitches en firewalls. Een firewall kan een extra laag in de beveiliging van uw netwerk vormen, waarmee de kans op diefstal van gegevens verder afneemt. Een interessante optie voor bedrijven!

Draadloos

Hulp en advies bij het opzetten van netwerken

Het kan behoorlijk lastig zijn om helemaal zelf een netwerk voor uw bedrijf op te zetten. In het bijzonder wanneer u een grote organisatie heeft. Gelukkig zijn er verschillende partijen die u hier de helpende hand in kunnen bieden. Een voorbeeld van zo’n partij is The Networkers. Deze organisatie kan u vooraf van advies voorzien over de producten die van pas kunnen komen bij het opzetten van uw netwerk. Ook wanneer het netwerk opgezet is, kunt u op deze specialisten blijven rekenen. Ze helpen u bijvoorbeeld ook graag bij het oplossen van eventuele netwerkproblemen die opspelen.