Diefstal, probeer dit te voorkomen in uw winkel of onderneming

Tegenwoordig worden kleinere winkels meer en meer geconfronteerd met verschillende grote uitdagingen: de opkomst van moordende concurrentie van webwinkels uit de hele wereld, leveringsproblemen en onzekerheid veroorzaakt door de corona pandemie, en vele anderen. Ook de schade als gevolg van winkeldiefstal en fraude kostte winkels in 2019 in totaal meer dan 50 miljard euro in Europa, dus het Diefstalpreventie is erg belangrijk voor elke winkel. Helaas kan je het niet voorkomen, maar je kan het wel proberen tegen te gaan. Klik hier voor meer tips over Diefstalpreventie. Hieronder nemen we tips voor Diefstalpreventie door om je te helpen winkeldiefstal in uw winkel te beperken. 

Organiseer je winkel

Om ervoor te zorgen dat uw winkel een veilige plek is, hebben we winkeliers en detailhandelaars gevraagd welke tips zij in de praktijk hebben gebracht. Je kan de informatie over de top tips en -tactieken ook hieronder vinden. Klik hier voor meer informatie. De lijst hieronder bevat ook suggesties om uw winkel veiliger te maken en een lijst van bedrijven die soortgelijke stappen hebben ondernomen. De meest effectieve manieren om winkeldiefstal in uw winkel te voorkomen: Houd uw winkel georganiseerd en opgeruimd en ken veel voorkomende winkeldiefstal tactieken. Doordat het opgeruimd is, heb je meteen door als er iets gestolen is en als je de tactiek van dieven weet, kan je daar beter op voorbereid zijn. 

Camera’s en spiegels

Optimaliseer de indeling van uw winkel, installeer beveiligingscamera’s en voeg spiegels toe aan uw winkel. Zo heb je ten alle tijden zicht op je spullen en kan je laten ook terugkijken als er iets verdachts is gebeurd. Camera’s helpen op meerdere manieren. Je kan alles terugkijken en het bewijs aan de politie leveren als er iets gestolen is, maar ze werken ook preventief. Een goed beveiligingscamera systeem  zal dieven afschrikken omdat ze weten dat ze worden gefilmd. Een laatste tip is om ook je werknemers te trainen zodat ze winkeldieven kunnen herkennen en zodat ze weten wat ze moeten doen als er een diefstal plaatsvindt. Klik hier voor meer tips. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *