Dit zijn drie soorten populaire Italiaanse kerstpakketten

Italiaanse kerstpakketten

Het is een gedoe, elk jaar weer. Wat voor kerstpakket ga je uitzoeken voor je personeel? Wil je gaan voor eten, drinken, een cadeau of iets heel anders? Tip: de Italiaanse kerstpakketten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Italiaanse kerstpakketten zijn doorgaans te verdelen in een aantal groepen:

  • pakketten met eten dat je nog moet bereiden
  • pakketten met hapjes en kant-en-klare dingen
  • pakketten met dranken, wel of niet alcoholisch
Voor iedereen

Het Italiaanse thema

De Italiaanse keuken is razend populair. Er zijn zoveel mensen die deze keuken waarderen wereldwijd. Het is misschien wel de populairste van alle soorten voedsel, of het nu gaat om Nederland of de Verenigde Staten. Daarom zijn ook de kerstpakketten met dit thema niet aan te slepen. De Italiaanse keuken kennen we van pizza, pasta, kazen en vleeswaren. Maar het kenmerkt zich ook door verse, lokale producten. Truffel en veel groente staan geregeld op het menu.

Zelf iets maken

Je kunt een voedselpakket uitzoeken met allerlei dingen die mensen zelf kunnen klaarmaken. Er zijn bijvoorbeeld pakketten met verschillende soorten pasta’s en sauzen die mensen thuis kunnen uitproberen. Denk je dat de ontvanger liever niet al te veel werk erin stopt? Dan is er nog een andere optie.

Zelf samenstellen

Klaar om te eten

Je kunt ook prima zo’n Italiaans pakket vullen met producten die al klaar zijn voor gebruik. Het is namelijk wel een feit dat sommige mensen gewoon liever niet koken als het niet hoeft. Daarvoor zijn kaasjes en vleeswaren een goed idee.