Een computer om op te bouwen

industrial computer

Soms moet je werken op een locatie waar je er niet omheen kan dat je een betrouwbaar systeem moet hebben, of werkzaamheden waar je geen seconde van mag missen omdat dit ernstige consequenties kan hebben. Met een industrial computer ben je er zeker van dat je de beste componenten hebt voor je systeem, geen twijfels of het systeem wel zal blijven functioneren. Zit je ergens ver weg op zee, dan moet je erop vertrouwen dat het systeem blijft werken.

industrial computer

Speciaal voor bedrijven

Een industrial computer wordt ontwikkeld om te werken voor professionals, het aansturen van bepaalde systemen waarbij je niet zonder kan. Een systeem met camera’s om toezicht te houden kan niet zomaar uitvallen, met deze systemen van ikbenstil.nl weet je dat je een systeem hebt waar dit niet gebeurd. De beste componenten zijn gebruikt, om het onderste uit de kan te halen betreft de werking. Voordeel is tevens dat de kasten en systemen in elke omgeving zijn te gebruiken.

Ook voor een vochtige omgeving

Een systeem moet kunnen werken in zowel een droge als vochtige omgeving, een industrial computer de naam zegt het al is gebouwd om in de industrie te werken. Of dit nu een droge of vochtige omgeving is, de kast is namelijk niet alleen op maat maar ook op speciale wensen te bouwen. Moet deze stofdicht zijn, of tegen water kunnen dan kun je dit aangeven bij het bestellen van het systeem. Als extra optie is het ook nog mogelijk de computer uit te voeren in touchscreen uitvoering. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *