Een nieuwe set velgen geven jouw BMW 1 serie een enorme boost

Ben jij de trotse eigenaar van een mooie compacte BMW uit de BMW 1 serie? Dan wil jij jouw auto vast graag in een top conditie houden. De BMW 1 serie staat bekend om zijn fantastische rijeigenschappen. Een auto uit BMW 1 serie is gewoon heel betrouwbaar, en in zijn klasse één van de weinige compacte auto’s met achterwielaandrijving. De BMW 1 serie is een auto waar je mee gezien wit worden.

JD Banden en Velgen, specialist in BMW banden en velgen.

Om jouw BMW 1 serie in top conditie te houden raden wij je aan om altijd te kiezen voor originele onderdelen voor jouw BMW 1 serie. Wanneer je op zoek bent naar originele BMW 1 serie velgen ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitgebalanceerd geleverd, voor uw veiligheid

Wij leveren BMW 1 serie velgen van hoge kwaliteit, zowel nieuw als gebruikt. Wij zorgen ervoor dat de velgen altijd goed uitgebalanceerd zijn zodat je veilig op weg kunt. U kunt kiezen voor afhalen of montage. Verzending mogelijk door heel Nederland.

Velgen inclusief goede banden zijn de perfecte combinatie.

De BMW 1 serie velgen zijn te verkrijgen inclusief zomer of winterbanden maar ook los. BMW 1 serie velgen zijn natuurlijk een enorme aanwinst voor jouw auto. Een nieuwe set BMW 1 serie velgen geeft jouw auto namelijk net dat beetje meer uitstraling.

Wanneer je kiest voor een set velgen inclusief banden kun je rekenen op een scherpe prijs maar ook op hoogwaardige kwaliteit, ook bij gebruikte banden. Onze banden beschikken altijd over voldoende profiel. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Ruime keuze uit nieuwe en gebruikte velgen.

Wanneer je gebruikte BMW 1 serie velgen zoekt inclusief banden voor jouw BMW 1 serie, kun je bij JD banden en velgen vrijwel altijd slagen. Wij beschikken over ruime voorraad en kunnen daarom leveren wat jij zoekt. Wij leveren BMW 1 serie velgen voor de volgende type nummers:

BMW 1 serie first generation:
Type E81/E82/E87/E88 productiejaar 2004

BMW 1 serie Second generation
F20/F21 productiejaar 2011

BMW 1 serie Third generation
F40 F41 productie 2019)

De voordelen van originele velgen:

Originele velgen passen altijd perfect op jouw auto. Namaak velgen lijken soms erg veel op het origineel maar passen vaak net niet helemaal goed met als gevolg dat de velg kan gaan buigen. Dit is niet veilig maar doet natuurlijk ook enorme afbreuk aan het uiterlijk van jouw auto.

Een echte liefhebber en kenner van de BMW 1 serie weet dat mooie originele velgen de auto een enorme boost geven. Wanneer jouw BMW originele velgen heeft ziet hij er niet alleen top uit maar heeft hij ook een hogere restwaarde bij eventuele verkoop. De originele BMW 1 serie velgen zijn ook van een veel hogere kwaliteit dan namaak varianten.

JD Banden en Velgen staat voor u klaar!

Neem contact met ons op als je vragen hebt, of bekijk onze website om op de hoogte te blijven van onze actuele voorraad velgen en banden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *