Fabius opleidingen geschikt voor iedereen

Wil jij aan de slag in de administratieve sector? Spreken beroepen als receptionist, secretaresse, accountmanager en verkoper je enorm aan en houd je van veel variatie in je takenpakket? Volg dan een van de opleidingen die Fabius voor je beschikbaar heeft. Fabius is een erkend opleider van mensen die aan de slag willen gaan als boekhouder of administratieve kantoorbanen adoreren. Je kunt deze opleidingen doen waar en wanneer je wilt en hoe je dit wilt, zonder vooropleiding gevolgd te hoeven hebben. Het volgen van een geschikte opleiding was nog nooit zo eenvoudig.

Verschillende opleidingen voor verschillende werknemers

De Fabius opleidingen zijn gericht op het correct leren van de belangrijkste theorie en vaardigheden die je in je baan nodig zult hebben. Taken als werken met Microsoft Office programma’s, correct zakelijk Nederlands schrijven, formele brieven opmaken en het inplannen van afspraken komen aan bod bij deze opleidingen. Alle opleidingen zitten op mbo-niveau en wanneer je slaagt voor de opleiding ontvang je een diploma dat ook gelijk staat aan een vierjarig mbo. Deze opleidingen zijn voor verschillende mensen geschikt. Van de werknemer die zich wil laten omscholen omdat die niet tevreden is met zijn huidige functie, tot de persoon die in de Ziektewet terecht is gekomen en moet re-integreren. Afhankelijk van welke functie en waarvoor je de functie wilt beoefenen kun je een van de Fabius opleidingen volgen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is dat je gedreven en enthousiast bent om te leren en dat je naar de dichtstbijzijnde leslocatie komt om klassikaal les te krijgen.

Mocht je nu nog vragen hebben over welke opleiding past bij wat je wilt gaan doen, waar je voor deze opleiding terecht kan en hoe je deze het beste met je huidige werk en privéleven kunt combineren, dan kun je altijd met Fabius contact opnemen via de mail of door te bellen. Omdat de opleiders precies weten waarvoor de opleidingen dienen kunnen zij een helder antwoord geven over welke Fabius opleiding het beste bij je past.