G4S Training & Safety voor de veiligheid van jouw onderneming

In iedere onderneming staat het centraal dat je als aanwezige op een werkplek geen onnodig risico mag lopen op letsel, gezondheidsklachten of terechtkomen in een gevaarlijke situatie. Dit is ongeacht of je een werknemer, een directielid, een gast of een leverancier bent. Het garanderen van de veiligheid kan lastig zijn, dus moet je mensen hebben die weten hoe deze veiligheid gewaarborgd kan worden. Om er nu zeker van te zijn dat je onderneming er alles aan heeft gedaan om veiligheidsrisico’s te beperken en correct te kunnen handelen tijdens een noodsituatie, kun je een veiligheidstraining van G4S Training & Safety doen. De veiligheidstrainingen van G4S Training & Safety zijn officieel erkende opleidingen die meteen in de praktijk gebruikt kunnen worden, zodat je direct de opgedane kennis in je eigen bedrijf kan inzetten.

<h2>Geschikt voor elke situatie</h2>

G4S Training & Safety is de bekendste aanbieder van veiligheidstrainingen en kan door iedere onderneming en persoon binnen de onderneming gevolgd worden. Of je nu een team van BHV-specialisten wilt opzetten of dat je de kennis van Eerste Hulp verlenen wilt verbeteren bij je receptionisten. Daarnaast biedt G4S Training & Safety ook trainingen voor meer gerichte opleidingen, zoals het evacueren van een afgesloten ruimte of wanneer je gaat werken op een bouwplaats met vervuilende grond. De trainingen kunnen gevolgd worden op een van de zes door heel Nederland verspreide trainingslocaties, waaronder een aparte locatie voor trainingen voor de scheepvaart. 

Resultaat

Met de opleidingen van G4S Training & Safety leer je praktijkgerichte informatie die meteen inzetbaar is op je werkvloer. Na het behalen van het certificaat kun je de veiligheid in je pand optimaal verbeteren, zodat de kans op letsel of een noodgeval tot het minimum wordt verlaagd. Het zorgt ervoor dat je zonder al teveel risico je werk kunt uitvoeren, ongeacht hoe gevaarlijk dit werk kan zijn, en dat de mentale gezondheid van het bedrijf verbetert. G4S Training & Safety biedt met de veiligheidstrainingen niet alleen een goede bodem, maar zorgt er ook voor dat je je kennis up-to-date kunt blijven houden, zodat je veilige onderneming ook echt veilig blijft.