Handen uit de mouwen voor beton cire

Waarschijnlijk ben je niet de enige, je hebt interesse in het aanleggen van beton cire. Dit kan op bijna elke ondergrond in bijvoorbeeld je badkamer of zolder. Het aanbrengen van beton cire kan door professionals gedaan worden, maar heb je ooit gedacht aan zelf beton cire aanbrengen? Dit is iets wat veel mensen niet kunnen of ook niks van weten, maar dat is ook nergens voor nodig. In dit artikel wordt besproken waarom je zelf beton cire zal moeten aanbrengen of waarom je het door professionals zal moeten laten doen. Dit blijft een persoonlijke keus, maar je zal hier naar de juiste richting geduwd worden.

Zelf doen

Je wilt toch zelf beton cire aanbrengen, hoe moeilijk kan het zijn? Laten we dit heel simpel beantwoorden: het is totaal niet moeilijk. Het zelf beton cire aanbrengen is niet moeilijk en kan zo gedaan worden. Je brengt diverse lagen van een paar millimeter voor de look die beton cire geeft en het is mogelijk op bijna alle ondergronden zoals eerder aangegeven. Dit kan je in je eentje doen en er is geen enkel professionele hulp nodig. Er hangen hier wel een paar nadelen aan, deze nadelen worden min of meer geëlimineerd als je het aanbrengen van beton cire overlaat aan professionals.

Professionals inhuren

In plaats van zelf beton cire aanbrengen kan je het laten doen door professionals. Dit zou je willen doen omdat tijdens het proces van het aanbrengen van beton cire veel tijd geconsumeerd wordt. Het duurt lang tot diverse lagen worden gedroogd, je wacht tot het droogt puur om weer een laag op te doen totdat het weer droogt. Ook heb je spullen nodig voor bijvoorbeeld het schuren en iets zoals impregneermiddel. Het is veel makkelijker om een professional wat extra te betalen die deze spullen al heeft, want ga je die spullen later echt nodig hebben? Ook al is het geen moeilijk werk, je mag geen fouten maken. Voor het schuren en het brengen van lagen is er extra veel aandacht nodig om de juiste look te creëren. Als je zelf niet zo handig bent kan een professional toch goed van pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *