In welke aandelen zou je nu moeten investeren?

Door de inflatie wordt je geld elk jaar wat minder waard. Bovendien betaal je op sommige rekeningen negatieve rente en dien je jaarlijks vermogensbelasting te betalen. Om te voorkomen dat je vermogen jaarlijks slinkt, dien je op zoek te gaan naar een goede investering. Een erg populaire manier om het vermogen te vergroten, is door te beleggen. Maar waar moet je in leggen en waar moet je rekening mee houden? In dit artikel beschrijven we enkele echte kanshebbers op de aandelenmarkt. 

Investeren in Netflix kan een goede zet zijn

De aandelen van Netflix zijn de afgelopen jaren fors in waarde gestegen. Echter, volgens experts blijft het hier de komende tijd niet bij. Aangezien Netflix nog steeds zeer populair is, zijn de verwachtingen erg positief. Het aantal abbonees blijft groeien en de winst groeit hierin mee. Bovendien maakt Netflx ook eigen films en series en kan ook dat positief bijdragen aan de hoeveelheid winst die er gedraaid wordt. Dit omdat deze films en series alleen op Netflix beschikbaar zijn en als er dan echt leuke films en series bijzitten, dan verspreidt deze boodschap zich snel. 

Investeren in Apple is nooit verkeerd

Een bedrijf dat al jarenlang in waarde blijft groeien in Apple. Apple is momenteel het grootste beursgenoteerde bedrijf van de wereld. Ze blijven zich op technisch gebied ontwikkelen en ook in de toekomst wordt er veel van hen verwacht. Zo staan er bijvoorbeeld nieuwe producten op de planning die erg goed kunnen aanslaan op een groot publiek. Hierbij kan je onder andere denken aan de Apple Glasses. Dit is een product dat momenteel nog niet wordt verkocht en waarmee er erg veel winst gedraaid kan worden.

Het autoverhuur bedrijf Hertz 

Hertz is wereldwijd het grootste autoverhuurbedrijf. De koes van Hertz is zeer interessant. Zo heeft het bedrijf te maken gehad met zeer diepe dalen en zeer extreme pieken. Indien je op het juiste moment instapt, kun je een erg hoog rendement behalen. Mocht je op een wat ongustiger moment instappen, dan is de kans alsnog erg groot dat je er op de lange termijn winst op gaat draaien. Dit omdat het een zeer groot en groeiend bedrijf is in een product waar de komende jaren nog erg veel vraag naar blijft.

Hertz stock kopen kopen is door de grootte van het bedrijf zeer eenvoudig. Je kunt via diverse kanalen op een gunstig moment de aandelen bemachtigen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten aandelen die je kunt kopen. Verdiep je hier vooraf in en probeer daarmee een zo hoog mogelijk rendement te behalen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *