Intern goederen vervoeren zonder er naar om te kijken

Hoe zou het zijn als je geautomatiseerde voertuigen door jouw magazijn of loods kon laten rijden en hier helemaal geen omkijken meer naar hebt? Waar dit 10 jaar geleden nog als een sprookje klonk, of iets wat enkel miljardenbedrijven konden realiseren, is dat anno 2021 heel anders! WEWO Techmotion, een leider op het gebied van innovatieve oplossingen voor bedrijven, is de laatste jaren enorm druk geweest met het toegankelijk maken van dergelijke oplossingen voor MKB en grote bedrijven. Zo heeft WEWO Techmotion haar eigen automatic guided vehicles ontwikkeld, ofwel AGV. Deze AGV’s zijn volledig modulair opgebouwd en kunnen aangepast worden naar de specifieke wensen die sommige bedrijven hebben.

Wat is een AGV?

AGV, wat staat voor automatic guided vehicle, zijn automatisch geleide voertuigen die volledig zelfstandig binnen een magazijn, loods of fabriekshal probleemloos kunnen voortbewegen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld trailers van vrachtwagens in- en uitladen, goederen van en naar de productieafdeling brengen of goederen sorteren die net uitgeladen zijn door medewerkers. Het gebruik van een AGV zal de efficiënte binnen jouw onderneming enorm doen verhogen. Daarnaast kan het ook een positief effect hebben op het ziekteverzuim.

De hele dag zware goederen en pallets verplaatsen kan van grote invloed zijn op den duur op iemands lichaam. Zo kan rugpijn ontstaan, waardoor een werknemer voor langere periode uit de roulering is. Niet alleen kost dit jou als werkgever veel geld, het belemmert ook de werkzaamheden van anderen. AGV’s kunnen hier een goede oplossing in zijn.

Kies altijd voor maatwerk oplossingen

Wanneer je de keuze maakt voor elektrisch geleide voertuigen, dan wil je ook volledig ontlast worden in het opzetten en onderhouden van dit systeem. Met name omdat het verhaal zeer technisch kan zijn zit je er niet op te wachten om eventuele problemen zelf op te lossen. Kies daarom voor WEWO Techmotion, dé partner voor ondernemingen met innovatieve ambities.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *