Knauf stucplaten voor plafond

Als ik snel een dak of plafond wil voorzien van een professionele afwerking kies ik bijna altijd voor Knauf stucplaten. De stucplaten van dit merk worden veelvuldig gebruikt in de bouw. Ik breng ze aan tegen het plafond of tegen een schuin dak en werk ze indien gewenst af met een stuclaag. Het grote voordeel van deze stucplaten is dat je de stuclaag direct kunt aanbrengen. Voorstrijken is niet nodig. Dat bespaart tijd en geld, terwijl het resultaat er gewoon professioneel uitziet. Knauf gipsplaten koop ik voordelig bij Bouwmaat, online of in de winkel. Bouwmaat levert Knauf stucplaten in meerdere afmetingen. Bovendien zijn deze platen op maat te maken door ze doormidden te snijden en af te breken. Ook ongebruikelijke hoeken kan ik zo gewoon afwerken met deze hoogwaardige plafondplaten.

Knauf stucplaten verwerken

Bij het verwerken van Knauf stucplaten let ik op een aantal zaken. Als je gewend bent wel voorstrijkmiddel of gaasband te gebruiken, doe dat dan bij deze platen juist niet. De platen zijn zo behandeld dat je die materialen niet nodig hebt. Sterker nog, gebruik je wel gaasband en voorstrijkmiddel? Dan wordt het resultaat er niet mooier op. Toen ik nog niet wist dat je die materialen juist niet nodig had, ging ik daar weleens mee de fout in. Gelukkig overkomt me dat nu niet meer. Daarnaast zul je de juiste schroeven nodig hebben. Als ik de stucplaten monteer op een houten ondergrond neem ik snelbouwschroeven met grove spoed. Bij een metalen ondergrond volstaan gewone snelbouwschroeven. Uiteraard haal ik alles wat ik nodig heb voor de verwerking van Knauf stucplaten ook gewoon bij Bouwmaat. 

Knauf stucplaten voor de zzp’er

Werk je in de bouw en heb je geregeld nieuwe materialen nodig, zoals bij mij het geval is? Dan staat Bouwmaat voor je klaar. Met de hoogwaardige Knauf stucplaten die je nodig hebt voor jouw klus en vele andere materialen. Denk aan handgereedschap, schroeven en spijkers en alles voor de stukadoor. Natuurlijk bestel ik bij Bouwmaat mijn Knauf materialen voor mijn eigen bedrijf tegen een aantrekkelijk tarief. Dat geldt ook voor stucplaten. Omdat ik voordelig inkoop kan ik mijn diensten ook tegen een aantrekkelijk tarief in de markt zetten. Zo werkt Bouwmaat mee aan de groei van mijn onderneming.

Advies 

Heb je vragen over Knauf materialen of speciale stucplaten? Dan geven de medewerkers van Bouwmaat je graag passend advies. Ook als je er tijdens je werkzaamheden niet uitkomt of snel een nieuwe voorraad Knauf stucplaten nodig hebt. Heel handig. Bouwmaat is daarmee de ideale bouwmarkt voor de zzp’er in de bouw.