Waarom stickers bestellen

stickers bestellen

Wanneer je op zoek bent naar een manier om goedkoop buitenreclame te maken, dan kan het lonen om hiervoor stickers te bestellen. Stickers bestellen kan naast reclame ook andere voordelen bieden. Zo zijn er verschillende stickers met ieder eigen voordelen. Raamstickers en textielstickers zijn hierin erg populaire varianten. Er zijn dan ook meerdere redenen waarom juist deze twee zo veel worden gebruikt.

Raamstickers

Raam stickers

Raamstickers zijn stickers die erg vaak worden verkocht. Dit komt omdat raamstickers bijdragen aan een verbetering van de privacy. De meeste mensen in Nederland wonen in een rijtjeshuis. Het nadeel hiervan is dat mensen makkelijk naar binnen kunnen gluren. Wanneer je gebruik maakt van raamstickers, is dat verleden tijd. Op gebied van raamstickers is er dan ook veel mogelijk. Zo zijn er veel verschillende ontwerpen waaruit je kan kiezen. Daarnaast is er voor vrijwel elke grootte een gepaste raamsticker. 

Verschillende afmetingen

Textielstickers

Naast stickers voor op het raam, zijn er ook textielstickers. Textielstickers maken het mogelijk om bijvoorbeeld een logo of iets anders op een shirt te plakken. Textielstickers zijn dan ook ideaal wanneer je naar een bijeenkomst moet. Door als team gebruik te  maken van textielstickers, ben je voor andere partijen goed herkenbaar. Het komt dan ook erg vaak voor dat organisaties zelf al kiezen voor textielstickers. Dit zodat zij weten wie er deelneemt aan hetgeen dat georganiseerd is.