Waarvoor gebruik je een 20ft container?

vermeer

De 20ft container is enorm populair. Dit komt doordat de afmetingen van de container ideaal zijn voor verschillende doeleinden. Maar waar kun je een 20ft container nu eigenlijk allemaal gebruiken? We vertellen je hier in dit artikel meer over.

Vervoer

20ft container

Je ziet 20ft containers vaak terug op schepen. Ze worden dan gebruikt voor het vervoer van goederen via de zee. Ook kunnen 20ft containers die wat lager zijn uitgevoerd goed worden gebruikt voor vliegtuigtransport.

Opslag

Een 20ft container kun je ook heel goed gebruiken voor opslag. Een speciaal soort container dat ideaal is voor de opslag van pallets en vaten is de zogenaamde open side container. Deze container kan aan de zijkant open, waardoor je dit materiaal gemakkelijker hierin kunt opslaan. Daarnaast is er ook de double door container. Deze container kan aan beide kanten worden geopend, waardoor het gemakkelijker in gebruik is als opslag.

Wil je graag een magazijn van de 20ft container maken? Dat kan ook heel gemakkelijk. Je kunt er stellingen en verlichting in laten plaatsen, zodat het een mooie magazijnruimte wordt.

Container

Kantoor of werkplaats

Het is ook mogelijk om een kantoor of werkplaats te laten maken van een 20ft container. Bij een kantoor worden er verlichting, een kachel, ventilatie, een loopdeur en zijramen aangebracht. In sommige gevallen kunnen ze ook met meubilair worden geleverd. Je kunt dit soort ruimtes trouwens ook als klaslokaal, kantine of winkelruimte gebruiken.

Een werkplaats wordt op dezelfde manier gemaakt, maar er kunnen dan ook nog (kracht)stroomvoorzieningen en een lasdampafzuiging worden aangebracht. Ook kun je de werkplaatscontainer laten voorzien van andere materialen die je nodig hebt voor jouw werk. Zo kunnen containers bijvoorbeeld extra worden geïsoleerd of ze kunnen worden ingericht als lascontainer of testcontainer.