Zo kan je droog en veilig je werk voortzetten

Soms biedt je bedrijfsruimte niet genoeg plaats om alle werk te doen. Maar dat betekent niet dat je meteen staat te popelen om een uitbreiding van je gebouw, die bovendien jaren op zich laat wachten in verband met aanleg en vergunningen. Een handige, snelle, goedkope en tijdelijke oplossing is een aluhal, zoals verkrijgbaar bij Donselaar structures.

Werktent of showroom

Een aluhal kan gebruikt worden als een werktent, maar ook als een showroom. Het is daarin een veelzijdige investering. Waar je de tent ook voor gebruikt, het is een tent van de hoogste kwaliteit. DE aluhallen zijn namelijk van kwalitatief sterk materiaal gemaakt, zoals een PVC zeildoek en sandwichpanelen. Verder ligt het er natuurlijk ook aan welke aluhal je kiest: wil je slechts een overkapping of liever een volledig geïsoleerde aluhal? Daar zitten natuurlijk ook nog allerlei versies tussenin.

Tijdelijk of semi-permanent

Aluhallen zijn vaak tijdelijk in gebruik maar er is ook een optie om deze semi-permanent te gebruiken. Daarmee hangt ook het verschil in aanschaf samen: een aluhal kan zowel gekocht als gehuurd worden. Huren kan voor enkele weken, maar ook voor meerdere jaren. Het voordeel hiervan is dat je dus zelf flexibel bent een geen lang commitment aan hoeft te gaan en als bedrijfsleider op ieder moment kan kiezen wat de juiste zet is voor jouw bedrijf. Een aluhal van Donselaar structures kun je dus ofwel kopen, ofwel leasen., waarbij je in beide gevallen als economisch eigenaar geldt.

Vier standaard modellen

Er zijn een aantal standaardmodellen van de aluhal verkrijgbaar bij Donselaar structures. Zo is er de T1, die vooral een overkapping is. Zo kun je droog laden en lossen, zonder je zorgen te maken over schade door nattigheid. De T2 is een tent, die niet alleen beschermt tegen regen, maar ook tegen wind en andere weersomstandigheden. Dit is ideaal voor opslagruimte. Daarnaast zijn er meer geavanceerde versies zoals de T3, die gedeeltelijk geïsoleerd is of de T4 die zelfs volledig geïsoleerd is. Dit is aan te raden wanneer je echt op zoek bent je verkoopruimte uit te breiden of gevoelige machines te beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *